yoga og trening 2023 

Lisbeths myke yoga- og treningsklasser gjør godt for både kropp og sinn. Hun er en trygg veiviser inn i enkle og gode øvelser for bedre bevegelighet og styrke, friere pust og dyp avspenning.

MYK YOGA I STAVIKA GRENDAHUS
med Lisbeth

Hver mandag klokka 18:00 kan du lande mykt på en varm ullmatte, strekke og styrke kroppen i øvelser som gjør godt for både kropp og sinn. Selv om du aldri vært i nærheten av en yogaklasse før, så er dette timen for deg. Og kjenner du klassene mine fra før, vet du hva du kan glede deg til! Varmt velkommen til det som for mange er ukas høydepunkt. Gleder meg til å se deg!

STED: STAVIKA, Grendahuset
TID: Mandag klokka 18:00 – 19:15
OPPSTART/ANTALL GANGER: mandag 16. januar/ 4 ganger
PÅMELDING: Send epost til stavika@omyoga.no
Før oppstart får du tilsendt betalingsinformasjon.
PRIS: kr 800,- for fire ganger, drop-in kr 250,-

TrivselsTrening på Din Helse Fræna
med Lisbeth

Bli med på en behagelig time som gir deg bedre pust, overskudd og glede! Lisbeth vet av egen erfaring at smerter kan gjøre det skummelt å bevege seg og bruke kroppen naturlig og normalt. Hun er en trygg veiviser i gode bevegelser og myke øvelser som gjør deg tryggere på å bruke kroppen igjen. Øvelsene strekker og åpner kroppen for en bedre pust, løsner opp i muskelspenninger, mykner opp i ledd og styrker støttemuskulatur. Etterpå vil du føle deg avslappet og oppladet.

STED: Din Helse Fræna
TID: onsdag klokka 18:00 – 19:00
OPPSTART/ANTALL GANGER: onsdag 18. januar /4 ganger (18. januar t.o.m 8. februar)
PRIS: kr 800,- for 4 uker 
Drop in/prøvetime kr 250,-
PÅMELDING: send epost til stavika@omyoga.no eller kontakt Din Helse Fræna på telefon 47 36 26 00