Jeg elsker å vise deg hvor fantastisk kroppen din er – og hvordan du kan samarbeide enda bedre med din aller viktigste ressurs. Min yogareise startet da jeg ville finne noe som hjalp mot alle stressplagene jobben min som tekstforfatter ga meg. Jeg elsket jobben min, og hadde ingen plan om å endre livet mitt. Men da jeg begynte å studere kropp og sinn og oppdaget hvor mye jeg selv kunne gjøre for å unngå stressplagene mine, bestemte jeg meg for å si opp jobben og dele denne kunnskapen med flest mulig.

Jeg tok min første yogalærerutdanning i 2010 og har fortsatt læringsreisen siden. Jeg er også utdannet massør, har dybdekunnskap om anatomi og nervesystem, stress og forebyggende trening.

I januar 2020 flyttet jeg fra Oslo til Stavika i Romsdal , der jeg lever og arbeider sammen med Eva Julia og Bente.  Jeg har vært hovedlærer på yogalærerutdanningen til Axelsons Institute i Oslo, underviser i bevegelsesanatomi og holder foredrag og kurs om stress og smart bruk av egne ressurser. I mine klasser blandes klassiske yogastillinger med somatiske øvelser, lek og meditasjon. Mitt mål er å gjøre deg enda mer glad i og stolt av kroppen din!

Helt siden jeg var barn, har jeg undret meg over livets mysterier. Jeg reiste tidlig til India, og bodde der i mange år for å studere meditasjon og yoga. Det ga blant annet grunnlaget for det jeg deler fra hjertet i dag. Jeg har stor glede av å skape trygge rom, som inneholder alt fra ulike typer yoga, fra aktiv til dypt hvilende og restorative yogaformer,  meditasjon, tromme-meditasjon,  sirkel og fellesskap, kakao-seremoni, mantrasang, intuitiv sjelesang og lydbad. Jeg skaper alltid et rom hvor det er godt å VÆRE,  ta i mot, lytte og få kontakt med din egen indre stemme og hjerteflyt. Jeg gleder seg til å ønske deg velkommen!

I alt jeg gjør, ønsker jeg å bevege og berøre, inspirere og motivere flest mulig til egen utfoldelse og innsikt. Både som utøvende kunster i ord og bilder, som yoga- og meditasjonslærer og ikke minst i min rolle som «sjef» for markedshagen vår. I naturen møter jeg skaperkraften som er både i meg og rundt meg. Derfor er alltid naturen en viktig del av alt det jeg deler. Med alle sanser åpne, kan vi møte vår egen sanne natur. Der, i kjernen av oss selv, finner vi essensen av det vi ER.

Min indre reise for å finne tilbake til egen livskraft og livsglede startet som en følge av mange hektiske år i reklamebransjen i Oslo. Til slutt sa kroppen stopp. Yoga og meditasjon hjalp meg bokstavelig talt på bena igjen. Det ble en lang reise, og på veien var det mange valg som måtte tas på nytt. Mye av det som definerte den gamle utgaven av meg, valgte jeg bort. I stedet åpnet jeg opp for det som ga meg glede og kraft. Nå bruker jeg tiden min på å gjøre reisen til egen indre kraft kortere for andre. Både med ord, bilder, vandringer i naturen, guidet meditasjon og inspirerende møter med alle vekstene i hagen vår.

I januar 2020 flyttet jeg til Stavika utenfor Molde. Her, i den ville og vakre naturen, har jeg slått rot for å jobbe og leve sammen med Eva Julia Krohn og Lisbeth Amundsen. Alt vi gjør har ett fokus: dyrke fram det beste i oss og rundt oss, og inspirere flest mulig andre til å gjøre det samme.