OPPLEVELSER SOM INSPIRERER

En pause som lader batteriene. Øvelser som senker skuldrene. Påfyll som forskning har vist gjør dere mer kreative. Dette tilbyr vi – på kontoret, møterommet eller på konferansehotellet.

Omgivelser som nærer kreativiteten. Opplevelser som setter spor og bygger fellesskap. Velkommen til oss i Stavika!

PÅ BEDRIFTEN/KONFERANSEHOTELLET

Styrke- og strekkøvelser som er skreddersydde for høye skuldre både fysisk og mentalt – og som kan gjøres rundt et konferansebord.  Våre øvelser gir merkbare resultater både på kropp og sinn. Selv 15-20 minutter gir effekt.

Avspenningsteknikker som øker hjerneaktiviteten og gjør dere mer kreative. Ingen forkunnskap kreves. Dette er teknikker som brukes av mange kjente virksomhetsledere verden over.

HOS OSS I STAVIKA

Teambuilding – sett spor etter dere!
Vi bygger både gjerder og grønnsaksbed av materialer fra naturen. Frisk luft, samarbeid, ren naturkraft og skaperglede!

Grobunn for nye tanker og ideer.
Rundt bålet med en varm kaffekopp i neven. I lavvoen mens vedkubbene durer i ovnen. På låven med lukta av høy i nesa og lyden fra elva og fuglene i ørene. Omgivelser som inspirerer og hjelper tankene ut av oppgåtte spor.

Gammel kunnskap som gir nye perspektiver.
Vi dyrker økologisk etter gamle prinsipper og henter næring til jorda i naturen rundt oss.  Kortreist, gratis og grønt. Hvilke løsninger for framtida kan dere finne ved å se bakover? Få med dere både kunnskap og inspirasjon til veien videre.

 Naturkraft = tankekraft.
Bare det å være utendørs gjør noe med oss. Her kan dere lande i sakte tempo. Vi kan ta dere med på vandring langs elva. Gi dere en yogastrekk på stranda. Når blikket får hvile på horisonten, kan nye muligheter åpne seg opp.

Ta kontakt for skreddersøm av aktiviteter og opplevelser.

14 + 1 =

KUNNSKAP SOM GIR OVERSKUDD

Lisbeth har utviklet enkle og effektive verktøy for mer bærekraftig arbeids- og hverdagsliv.  Hennes dyptgående kunnskap om hjernen, kroppen og nervesystemet lærer dere å samarbeide med egne ressurser.

Vi kan tilby trening, kontorstrekk og foredrag på arbeidsplassen. Ta kontakt for skreddersydd opplegg for deres behov.

«Dette er bra for kropp og sjel, og en god investering for alle arbeidsgivere.»
Ledende spesialsykepleiere Bente Tunheim og Gro Landfald, OUS Aker

«Bra øvelser som fokuserer på kroppen som helhet. Jeg kan trygt anbefale dette!»
Anne Karin Jacobsen, fysioterapeut/manuellterapeut Linde Fysikalske Institutt.

«Kurset anbefales på det sterkeste, både for den enkelte og grupper/kolleger.»
Linda E.

«Ga meg en helt annen innstilling til stress. Det er ikke noe å være redd for, ta som et nederlag eller et monster som skal nedkjempes. Mange arbeidsplasser kunne hatt god nytte av dette.»
Gro Hatlemark

«..kunnskap jeg vil ha glede av resten av livet.»
«…tydelig, nydelig og anvendelig…»
«Den beste læreren jeg har hatt!»
Deltakere Axelsons bevegelsesanatomi-kurs

«Lisbeth formidler sin kunnskap så lekende og lett. Med hennes overbevisende integritet, erfaring og smittende entusiasme, ble anatomi og bevegelse en spennende opplevelse.»
Gunn E. Frøseth

 noen av våre oppdragsgivere: 

NITO • Technopolis Fornebu • Kreftforeningen • OUS Aker • UiO • Blindeforbundet • MRC Solberg & Andersen AS • Tolletaten • Farmasiforeningen • Cappelen Damm

 

«Timene er perfekte for oss som sitter mye i hverdagen og uttøyningen gjør at vi føler oss  «restartet» og med masse ny energi etter timen.» 
Cathrine Wæraas Temmerud, Krogsveen

«Dette er bra for kropp og sjel, og er en god investering for alle arbeidsgivere
Ledende spesialsykepleier Bente Tunheim
Ledende spesialsykepleier Gro Landfald OUS Aker

«Jeg var fornøyd deltaker på yogakursene hos oss. Instruktøren SER elevene sine.  Hun har gode forklaringsmodeller og ufarliggjør bevegelse. Hun har bra øvelser som fokuserer på kroppen som helhet.  Hun er trygg i det hun står i, er flink til å vise variasjoner og tilrettelegge for ulike elever. Jeg kan trygt anbefale dette!» 
AnneKarinJacobsen, fysioterapeut/manuellterapeut Linde Fysikalske Institutt.