Frigjør naturkraften din. Det er målet med alt det vi i OmYoga deler. Denne helgen fikk vi muligheten til å gjøre det på en måte som vi har drømt om lenge – på et sted som også oppfylte våre drømmer om noe helt spesielt. Tusen takk til Merete Myklebust som inviterte oss til å skape programmet på årets YOGAfestiVALLDAL på Meretes Garden! Her fikk vi dele vår kunnskap, pasjon, glede og kreativitet med 22 medmennesker. Det ble en reise som gikk langt inn i sjela på oss alle sammen.

Med yoga, meditasjon, mantra, satsang og meditativ vandring inviterte vi til å åpne opp, gi slipp og slippe til. Til å lytte, både utover og innover. Hente opp egne ressurser, og bli flinkere til å se de som er rundt oss. Kjenne på tilhørighet, tilstedeværelse og fellesskap. Underveis var det både latter og tårer, stillhet og sang, kraftutfoldelse og dyp avspenning. Alt sammen i helt fantastiske omgivelser, med naturen tett på. Tilsammen ble det akkurat det vi hadde håpet det skulle bli: en helg der både vi og alle deltagerne fikk kjenne på egen kraft og se sitt eget lys.

Takk til Merete som inviterte oss til fantastiske Meretes Garden for å samskape denne helgen. Og takk til alle dere som var med. For en opplevelse det var å kjenne på det kjærlighetsfylte kraftfeltet som oppsto fordi dere tillot dere selv å delta med både kropp, hjerte og sjel!

Dette var første gang vi i OmYoga skaper en hel retreat. Men det blir ikke den siste! Det blir garantert flere allerede i år. Og vi kommer gjerne til DEG! Vi ønsker å dele alt det vi har å by på med flest mulig, så har du noen tips om hvor vi burde sette opp noe lignende neste gang, hører vi veldig gjerne fra deg.