Velkommen til yoga og meditative opplevelser i 2024! 

TIRSDAGER er det yoga i Grendahusets fine sal.
ONSDAGER ønsker Lisbeth velkommen til PusteRommet på Din Helse Fræna. Klassene våre passer for alle, også for deg som aldri har opplevd yoga før.
Utover våren inviterer Bente deg med på meditative opplevelser i Livets hage her ute i Stavika. Der får du møte naturen – og deg selv – på nært hold.
VELKOMMEN! 

MYK YOGA I STAVIKA GRENDAHUS
med Lisbeth

I disse klassene lærer du enkle og gode øvelser i sakte tempo. Du får kjenne at kroppen blir smidigere og sterkere og at pusten åpner seg opp. Rygg, nakke og skuldre blir bedre rustet til å møte selv en travel hverdag.
Lisbeth er en trygg og god veiviser. Hun elsker å dele av sin kunnskap om hvordan du best kan samarbeide med egen kropp og hvorfor og hvordan øvelsene påvirker deg både fysisk og mentalt. Kunnskap du får glede av også utenfor yogamatta.
Klassene starter og avsluttes med lang og god avspenning. Velkommen til yoga som passer for alle, også for deg med en kropp som både knirker og knaker!

STED: STAVIKA, Grendahuset
TID: Tirsdag klokka 18:00 – 19:15
OPPSTART/ANTALL GANGER: tirsdag 20. februar / 6 ganger
PÅMELDING: Send epost til stavika@omyoga.no
Før oppstart får du tilsendt betalingsinformasjon.
PRIS: kr 1200,- for seks ganger, drop-in kr 250,-

PusteRommet på Din Helse Fræna
med Lisbeth

Bli med på en behagelig time som gir deg bedre pust, overskudd og glede! Lisbeth vet av egen erfaring at smerter kan gjøre det skummelt å bevege seg og bruke kroppen naturlig og normalt. Hun er en trygg veiviser i gode bevegelser og myke øvelser som gjør deg tryggere på å bruke kroppen igjen. Øvelsene strekker og åpner kroppen for en bedre pust, løsner opp i muskelspenninger, mykner opp i ledd og styrker støttemuskulatur. Etterpå vil du føle deg avslappet og oppladet.
Gruppetimene passer for alle, individuelle timer tilpasses ditt behov der og da.

STED: Din Helse Fræna
TID: torsdag klokka 18:00 – 19:00
OPPSTART: torsdag 22. februar
PRIS: kr 800,- for 4 uker
Drop in/prøvetime kr 250,-
PÅMELDING: send epost til stavika@omyoga.no eller kontakt Din Helse Fræna på telefon 47 36 26 00

INDIVIDUELLE TIMER
Individuelle timer kan bookes på torsdager fra klokka 14:00. Pris kr 850,-/50 minutter.
PÅMELDING: send epost til stavika@omyoga.no eller kontakt Din Helse Fræna på telefon 47 36 26 00

VELKOMMEN TIL LIVETS HAGE – EN MEDITATIV HAGEGRUPPE med Bente

Vinter. Vår. Sommer. Høst. Syklusene i naturen kommer tett på i en hage. Du møter årstidene, livskraften og naturkreftene i fri utfoldelse, og du får oppleve samspillet mellom planter, dyr og mennesker. Alt er en kilde til læring. Både om naturen, men kanskje aller mest om oss selv.
Jeg inviterer deg med inn i dette «klasserommet». Her skal vi både så og høste, gjødsle og luke. Men aller mest skal vi VÆRE. I hagen, og i oss selv. Vi skal lytte, ikke bare gjøre. Lytte til det mangfoldet som lever der, både over og under jorden. Og vi skal lytte innover i oss selv – bokstavelig talt jorde oss.

Gjennom dette nærværet og samværet skal vi pleie Livets Hage. På utsiden. Og på innsiden. Vi skal utforske livet under overflaten, og vi skal sørge for at alt som vokser, næres på best mulig måte.

Dette blir en reise gjennom alle årstider, og all slags «vær». Temaet fra gang til gang følger naturens pulsslag, og våre egne innskytelser. Kanskje vokser de første spirene opp gjennom snølaget og inviterer til en reise inn i takknemligheten? Eller er det kanskje på tide å gjøre noe med den gjødselhaugen som har vokst seg stor i løpet av vinteren? Hva er det meitemarken prøver å vise oss? Og hvorfor insisterer løvetannen på å vokse akkurat der? Hva fanger oppmerksomheten din? Er det noe som er i ferd med å komme opp til overflaten? Kanskje er det noe i ditt liv som trenger litt mer næring, eller som med fordel kan lukes vekk?

Livet er mangfoldig, og det vil disse samlingene også være. De første starter tidlig på året. Vi skal møte hagen mens den er i hvile. Deretter blir det hyppigere besøk alt etter som våren og veksten kommer i gang. Noe blir praktisk hagearbeid, men penn og papir blir minst like viktige som spade og greip. For det er nok de personlige innsiktene som vil lære  – og nære – oss aller mest. De som kommer når vi tillater oss selv å være fullt og helt til stede.

Jeg gleder meg til å dele denne reisen med deg! Du trenger absolutt ikke ha grønne fingre for å være med. Det aller viktigste er et ønske om å gi deg selv en mulighet til å vokse videre. Har du lyst å være med? Send en epost til stavika@omyoga.no

STED: OM Stavika, Fjøsbakken 32, Tornes i Romsdal
TID: Søndag kl 13:00 – 14:30 (tidspunktet justeres etter årstiden og deltagernes ønske)
Planlagt oppstart i  mai. Mer informasjon kommer!
PRIS: Drop-in kr 350,- pr gang eller kr 1800,- for 6 ganger
PÅMELDING: Send epost til stavika@omyoga.no
Før oppstart får du tilsendt betalingsinformasjon.