SMARTMOVES – KUNNSKAP SOM GIR OVERSKUDD

Du skal glede deg til å gå på jobben. Få overskudd av det du holder på med. Det får du med SMARTmoves, våre enkle og effektive verktøy for mer bærekraftig arbeids- og hverdagsliv.

SMARTmoves er skreddersydd trening for kontoret og hjemmekontoret. Trening som lærer deg å samarbeide med egne ressurser. SMARTmoves er også foredrag om stress. Da lærer du å «hacke» deg inn på ditt eget nervesystem og snu utmattende stress til livskraft og tankekraft.

SMARTmoves for hjemmekontoret

Lisbeth har 10 års erfaring med å skreddersy korte treningsprogram for arbeidsplasser. Det gir dobbel gevinst å samles til en slik treningsstund; skuldrene senkes og humøret stiger! Særlig nå, med oppfordring om å bruke hjemmekontor mest mulig, er det ekstra viktig å kunne treffes på denne måten. Vi tilbyr online-trening med spesialprogram som hjelper mot vonde skuldre, stive nakker, hodepine og smertefull rygg. Velg mellom direktesendt på zoom bare for dere eller tilgang til våre SMARTmoves treningsvideoer.

«Dette er bra for kropp og sjel, og en god investering for alle arbeidsgivere.»
Ledende spesialsykepleiere Bente Tunheim og Gro Landfald, OUS Aker

«Bra øvelser som fokuserer på kroppen som helhet. Jeg kan trygt anbefale dette!»
Anne Karin Jacobsen, fysioterapeut/manuellterapeut Linde Fysikalske Institutt.

«Hjernehacking» mot stressforedrag

Stress er kroppens smarte strategi for å takle situasjoner hjernen din oppfatter som farlige. Uten denne komplekse og fantastiske overlevelsesstrategien hadde menneskeheten vært utryddet for lenge siden. Problemet er bare at hjernen din tror hverdagen din er livsfarlig. Fordi dine tanke- og handlingsmønstre hele tiden sender signaler som utløser alarmen i nervesystemet ditt.

Lisbeths inspirerende og engasjerende foredrag vil gi deg nytt syn på stress og hvordan du med enkle verktøy kan lære å samarbeide med dine egne ressurser. Du lærer å «hacke» deg inn på ditt eget nervesystem slik at du kan overstyre unødvendige stressreaksjoner. Du lærer også smarte øvelser som gjør både hjernen og kroppen mer robust.  Gled deg til tankevekkende og nyttig informasjon!

Du kan også booke foredrag med Lisbeth gjennom Talerlisten:
https://talerlisten.no/profil/lisbeth-amundsen/

«Kurset anbefales på det sterkeste, både for den enkelte og grupper/kolleger.»
Linda E.

«Ga meg en helt annen innstilling til stress. Det er ikke noe å være redd for, ta som et nederlag eller et monster som skal nedkjempes. Mange arbeidsplasser kunne hatt god nytte av dette.»
Gro Hatlemark

SMART kroppskunnskap

Når du vet litt om hvordan kroppen er skrudd sammen og fungerer, kan du både trene, leve og jobbe smartere. Lisbeth underviser i bevegelsesanatomi, og hennes kurs gir deg garantert mange aha-opplevelser.  Hun har lang erfaring å gjøre denne kunnskapen både levende, interessant og relevant. Kursene skreddersys etter behov og ønsket tema. Eksempler kan være stresstrening – hva hjelper og hvorfor, TryggRygg, smart styrketrening, smidighet og bevegelse. Vi tilbyr alt fra times- til helgekurs, online eller stedlig.

«..kunnskap jeg vil ha glede av resten av livet.»
«…tydelig, nydelig og anvendelig…»
«Den beste læreren jeg har hatt!»
Deltakere Axelsons bevegelsesanatomi-kurs

«Lisbeth formidler sin kunnskap så lekende og lett. Med hennes overbevisende integritet, erfaring og smittende entusiasme, ble anatomi og bevegelse en spennende opplevelse.»
Gunn E. Frøseth

Ta kontakt for mer informasjon om priser og muligheter.

1 + 12 =

 noen av våre oppdragsgivere: 

NITO • Technopolis Fornebu • Kreftforeningen • OUS Aker • UiO • Blindeforbundet • MRC Solberg & Andersen AS • Tolletaten • Farmasiforeningen • Cappelen Damm

 

«Timene er perfekte for oss som sitter mye i hverdagen og uttøyningen gjør at vi føler oss  «restartet» og med masse ny energi etter timen.» 
Cathrine Wæraas Temmerud, Krogsveen

«Dette er bra for kropp og sjel, og er en god investering for alle arbeidsgivere
Ledende spesialsykepleier Bente Tunheim
Ledende spesialsykepleier Gro Landfald OUS Aker

«Jeg var fornøyd deltaker på yogakursene hos oss. Instruktøren SER elevene sine.  Hun har gode forklaringsmodeller og ufarliggjør bevegelse. Hun har bra øvelser som fokuserer på kroppen som helhet.  Hun er trygg i det hun står i, er flink til å vise variasjoner og tilrettelegge for ulike elever. Jeg kan trygt anbefale dette!» 
AnneKarinJacobsen, fysioterapeut/manuellterapeut Linde Fysikalske Institutt.