«We ride horses. Do we find ourselves forgetting how ridiculously amazing that is?» Paul Belasik

VELKOMMEN TIL RIDNING OG YOGA LØRDAG 15. AUGUST

Sammen med Liv Kari og Bertie på Kjørsvik Øvre inviterer vi til ridning og yoga lørdag 15. august. NB! Max 4 deltakere.

Velkommen til en dag der du får oppleve at yoga og ridning ikke er så forskjellig. Begge deler handler om å være i nuet, her, i kroppen, akkurat nå. Som Liv Kari så vakkert sier det: Hester snakker med hele kroppen. Først og fremst med hjertet. På denne dagen får deltagerne og hestene bruke god tid på å bli kjent med hverandre og vi prøver å lande sammen med dem. Den klassiske ridelæren er basis for hva vi sikter etter med ridingen.

Vi starter med yoga klokken 10:00 med Eva Julia hos oss i Stavika. Det blir en yogaøkt som passer for alle kropper. Fokuset er å lande mykt i oss selv, åpne kropp, sinn, hjertet og sansene for å møte oss selv i møte med hestene. Det er det denne dagen skal handle om. Ikke prestere, eller være flink, men å være sammen med hestene, på en lyttende og oppmerksom måte.

Etter yogaen tar vi en pause med urtete fra hagen og litt snacks før vi drar vi bort til stallen til Liv Kari og Bertie i Kjørsvika hvor vi blir kjent med hestene og rir. Det blir både skoleridning, litt teori og en ridetur. Gjennom å bytte på å ri og observere, får vi også mulighet til å SE, ta inn og fordype oss i samspillet mellom hest og rytter.

Etter første rideøkt, spiser vi lunsj i gapahuken ved ridebanen og det blir også tid til å dele rideopplevelsene, samt litt teori. Deretter avslutter vi med en kombinert ridetur og vandring i skogen.

Denne dagen passer både for erfarne ryttere og for deg som aldri har ridd før. Eller kanskje du drev med ridning for mange år siden og har lyst å komme opp på hesteryggen igjen, i trygge omgivelser.

TID: lørdag 15.august kl 10:00 – 17:00
PRIS: kr 1 750,-
PÅMELDING: innen onsdag 12. august til molde@omyoga.no

NB! Maks antall deltagere 4 stk.

 

OM LIV KARI OG BERTIE:
Vi  møttes gjennom felles interesse for hest og ridning. En grå merragamp hver ble smått om senn utvidet til en liten familieflokk på fem. Vi bor på bruket Kjørsvik Øvre og driver både litt sauehold, med utleie av feriehus og med ridning, først og fremst dressurtrening og rytterleker når vi føler for det, turer i området og undervisning.

Å drive med hest og ridning er både krevende og så gøy og trivelig for begge parter som man selv gjør det til. God kjennskap til hestens natur er godt sikkerhetsarbeid. Humør, rettferdighet, trygghet og glede er den beste hjelper.