Her er noen glimt fra det vi har å by på her i Om Stavika

Velkommen til oss, velkommen til OM Stavika!

Her hvor himmel og hav møtes, inviterer vi deg til en reise i indre og ytre landskap. En reise i rolig tempo, der både kropp og sjel får næring og tid til å lande. Naturen er vår viktigste partner her ute, i storm og stille, sommer som vinter. Myk yoga helt ytterst i vannkanten på lavvann. Vandring i vekslende landskap med alle sanser åpne. Mantrasang og meditasjon rundt et flammende bål i den mørke høstkvelden. Diktlesing i samklang med naturens egne lyder. Nærende samtaler på høyloftet i låven. Dette er OM, dette er OSS. Her i Fjøsbakken 32 i vakre Stavika, stedet som har blitt både vårt hjem og vår arbeidsplass.

Alt det vi ønsker å gjøre her, kan oppsummeres i en enkelt setning: frigjør naturkraften din. Den er vår ledesnor, det er vår veiviser. Fordi det er dette vi tror på. Kraften som bor i hver enkelt. Og lyset vi alle bærer på. Det er dette vi skal hente opp og fram. Hvorfor? Fordi vi ønsker å skape endring. Varig endring. I deg. I oss selv. I nærmiljøet vårt.

Følg med på Facebooksiden vår eller meld deg på nyhetsbrevet vårt nedenfor. Da er du sikker på å få med deg alle de spennende og nærende opplevelsene vi byr på i tiden framover. Vi gleder oss til å dele dem med deg!

Hjertehilsen fra Eva Julia, Bente og Lisbeth

Opplevelser i og ved Stavika

Noen av våre fineste yogarom – stranden i Stavika, ved Stavik-elva og ute på Askevågen.

UTEYOGA ved atlanterhavet

Yoga med himmelen som tak – kan det bli bedre? Vi tar deg med ut til de fineste stedene vi vet og gir deg en yoga-opplevelse helt utenom det vanlige. Enten her i Stavika eller på ett av de andre fantastiske stedene langs Atlanterhavsveien.

Ser du det store i det lille? Ansiktet i stenen? Hodet i havet? Buddaen under rota? Furua som omfavner bjørka?

naturopplevelser i sakte fart

Kom tettere på naturen og på deg selv! Når vi beveger oss i rolig tempo og med alle sanser åpne, får vi virkelig oppleve naturens storhet. Det blir en reise i indre og ytre landskap, der stillhet og ettertanke får ta god plass.

Her ser du noen av Eva Julias vakre og velsmakende kaker.

NATURLIG GODT – lær å lage rawfood-kaker!

Eva Julia lærer deg å lage verdens beste kaker basert på friske råvarer rett fra naturen. Om sommeren begynner vi ute i hagen, der vi henter noen av dagens ingredienser.

Magien skjer når farger og vann får utfolde seg fritt.

FRI FLYT MALEKURS

La vannet og naturen inspirere deg til å skape noe selv! Bente viser deg vei til din egen kreativitet med hennes befriende enkle akvarellteknikk, Fri Flyt akvarell. Vannet vi bruker henter vi fra nærmeste bekk – eller kanskje til og med fra selve Atlanterhavet?! 

Vi skreddersyr opplevelser for små og store grupper, på norsk og engelsk. Ta kontakt for mer informasjon!

Har du noen spørsmål? Send oss en melding her

6 + 1 =