OM OPPLEVELSER 2021

Denne våren og sommeren fyller vi på med mange magiske opplevelser for kropp og sjel. Det blir lydmeditasjoner, YogaSpa, Fullmåneseremonier og mye mer.  I slutten av mai arrangerer vi en YogaSpa og Inspirasjonshelg sammen med Hustadvika Gjestegård. I juni blir det familiehelg på samme sted, da er også Hustadvika Adventure med som arrangør. Det blir to innholdsrike helger for alle sanser og alle aldre! Vi legger ut alle nye arrangementer fortløpende her og på Facebooksiden vår.

• Lær å lage grønnsakshage av «hageavfall» søndag 16. mai kl 14:00

• YogaSpa og inpirasjonshelg på Hustadvika Gjestegård 21.- 23. mai

• Familiehelg på Hustadvika Gjestegård 18. – 20. juni

Husk; du kan alltid bestille din helt egen Om Opplevelse! Inneholdet bestemmer du selv – enten det er uteyoga, vandring eller en spesiell seremoni bare for dere. Les mer her.

OM Stavika – næring for alle sanser

Om Stavika er stedet for deg som vil oppleve MER i samspill med naturen. Her ute, hvor hav møter himmel, inviteres du til opplevelser for alle sanser. BEVEG DEG med yoga på stranda, i låven eller lavvoen. LYTT til ditt indre landskap på meditativ vandring i naturen. SMAK på de vakreste rawfood kaker og -matretter som du lærer å lage selv. FARGELEGG livet med frigjørende malerkurs. KJENN vibrasjonen av trommer og sang når vi samles rundt bålet. Finn HVILE og INSPIRASJON i meditasjonshagen vår.

I alle våre aktiviteter er naturen en viktig ingrediens. Storm og stille. Årstidenes skiftninger. Dyreliv og fugleliv. Himmel og horisont. Her går alt i rolig tempo, så opplevelsene får mulighet til å sette varige spor.

Vi skreddersyr opplevelser for små og store grupper, på norsk og engelsk. Ta kontakt for mer informasjon!

Har du noen spørsmål? Send oss en melding her

5 + 15 =

YOGA – ute, inne, i lavvoen eller på låven

Yoga med himmelen som tak eller inne i lavvoen mens regnet trommer på taket – kan det bli bedre? Vi tar deg med ut til de fineste stedene vi vet og gir deg en yoga-opplevelse helt utenom det vanlige. Enten her i Stavika eller på ett av de andre fantastiske stedene langs Atlanterhavsveien.

Pris fra kr 350,- pr person
Min 4 deltagere
For mer informasjon og bestilling: send epost til molde@omyoga.no

Meditativ vandring

Kom tettere på naturen og på deg selv! Når vi beveger oss i rolig tempo og med alle sanser åpne, får vi virkelig oppleve naturens storhet. Det blir en reise i indre og ytre landskap, der stillhet og ettertanke får ta god plass. Vandringene kan bestilles her i Stavika eller ute på ett av de storslåtte stedene langs Atlanterhavsveien.
Pris fra kr 350,- pr person
Min 4 deltagere
For mer informasjon og bestilling: send epost til molde@omyoga.no

YogaSpa

På vår populære YogaSpa er det bare å gi seg hen til nytelse, velvære og salighet. Levende lys, eteriske oljer, sang og gitarspill samt klangboller danner rammen rundt opplevelsen. Det blir myk yoga, meditasjon og avspenning på deilige ullmatter. Du lærer også å gi deg selv en auyrvedisk ansiktsmassasje og om virkningene av de eteriske oljene vi bruker. Hva mer kan du ønske deg? Vi kan også skreddersy en helt egen yogaspa-opplevelse for dere ute i den oppvarmede lavvoen vår.

PRIS: fra kr 650,- pr person
Varighet: min 1,5 time
Min 6 personer
For mer informasjon og bestilling: send epost til molde@omyoga.no

Lydmeditasjon

Lys. Lyd. Syngeboller. Sang. Gitar. Mantras. Klang og gjenklang. Ord. Og stillhet. På våre lydmeditasjoner får du en time for hele sanseapparatet. Enten de finner sted i  Himmelrommet på Krohnstad Montessoribarnehage, under åpen himmel eller inne i lavvoen vår. Her blir alle nyanser synlige og følbare; det kraftfulle, det myke, det ettertenksomme og det umiddelbare. Velkommen til en lyd- og lysopplevelse for både kropp og sjel!

Pris fra kr 350,- pr person
Min 4 deltagere
For mer informasjon og bestilling: send epost til molde@omyoga.no

OM Opplevelse

Stormyoga ute. Meditasjon på låven. Trommereise i lavvoen. Vinterbad i havgapet etterfulgt av yoga rundt vedovnen. En stille time i meditasjonshagen vår. Overnatting i lavvo med soloppgangstur i vårskogen. Møte med havørna eller oteren en uværsdag. Om Opplevelse er alt dette – og mere til! Vi skreddersyr DIN Om Opplevelse, uansett årstid og vær er du garantert et minne for livet.

Vi arrangerer jevnlig ulike Om Opplevelser som er åpne for alle – følg med på Facebooksiden vår eller her.

Pris fra kr 350,- pr person
Min 4 deltagere
For mer informasjon og bestilling: send epost til molde@omyoga.no

RÅE KAKER OG YOGA

Helt rått, helt enkelt og helt himmelsk. Kakene er basert på råe, næringsrike og uraffinerte ingredienser fra planteriket, og som ikke stekes eller varmebehandles. Å lage råe kaker er en utrolig artig og kreativ prosess, og med oppskriftene du  lærer på kurset kan du lage sine egne variasjoner og  med andre ingredienser. Eva Julia deler sin kunnskap om helseaspektet og fordelene ved å tilføre levende mat og superfood i kostholdet.

Vi skal lage to kaker sammen, og mens kakene setter seg gjør vi en times yoga. Etterpå dekkes bordet og vi nyter vår samskaping  med en deilig kopp kaffe eller te.

Kursene settes opp på forespørsel, gjerne hjemme hos deg! Du kan også få et rent råkakekurs, uten yoga. Følg med på Facebooksiden vår. Der legger vi ut alle åpne kurs fortløpende.

Pris fra kr 900,- pr person for fire timer råkakekurs og yoga
Min 4 deltagere
For mer informasjon og bestilling: send epost til molde@omyoga.no

YOGA OG MALEKURS

Vi begynner dagen med en enkel, myk yogasekvens. Deretter finner vi fram farger, pensler og papir. Med Bentes FriFlyt akvarellteknikk kan ALLE male. Du trenger ikke å tenke på at det skal “likne noe”. Magien skjer når vi tillater vannet og tyngdekraften å leke seg med fargene. Dere får både se og prøve smarte triks og lære enkle teknikker for størst mulig frihet og minst mulig frustrasjon. Alt utstyr som er nødvendig for å male får dere låne på kurset.

Kursene settes opp på forespørsel, gjerne hjemme hos deg! Du kan også få malekurs uten yoga. Les mer og se flere bilder på https://www.facebook.com/omopplevelsemalekurs

Følg med på Facebooksiden vår. Der legger vi ut alle åpne kurs fortløpende.

Pris fra kr 900,- pr person for fire timer maling og yoga inkl materialer til 2-3 bilder
Min 4 deltagere
For mer informasjon og bestilling: send epost til molde@omyoga.no

Seremonier

Fullmåne. Nymåne. Vintersolverv. Vårjevndøgn. Her ute i Stavika følger vi naturens sykluser. Mange av de viktige merkedagene i løpet av året markerer vi med seremonier. Vi feirer livets gang med vandringer og meditasjoner, med lyd og med stillhet, i storm og stille. Lavvoen vår er et viktig samlingspunkt. Det samme er bålplassene rundt om på eiendommen her. Vi reiser også gjerne litt lenger av sted, til ett av de kraftfyllte stedene her ute i havgapet langs Atlanterhavsveien.

Vi legger ut informasjon om alle våre åpne seremonier på  Facebooksiden vår og her.

Du kan også få din helt egen seremoni!
Pris fra kr 400,- pr person
Min 4 deltagere
For mer informasjon og bestilling: send epost til molde@omyoga.no

SMITTEVERN

Vi følger smittevern-reglementet og fører oppmøteliste over alle deltakere. Les mer her.