Myk HjerteFlyt m/EvaJulia

Oppstart mandag 13 jan – 30 mars kl 17:15 -18: 30 

Oppstart onsdag 15 jan – 1 april kl 17:15 – 18:30

Myk HjerteFlyt er det som før het Soft Flow.

En rolig dynamisk yogatime hvor vi med mykhet og tilstedeværelse beveger oss inn i egen kropp. Pusten viser vei, og du får tid og rom til å lande fullt og helt i deg selv. Din egen kraft får du også kjenne på underveis, gjennom en balansert gjennomgang av øvelser som styrker og tøyer hele kroppen, før vi avslutter med en rogivende avspenning. Denne yogatimen passer for alle. Både for deg som prøver yoga for første gang, og for deg som kjenner yoga fra før.

Hva er forskjellen mellom Myk HjerteFlyt og HjerteFlyt? I denne timen gjør vi få eller ingen solhilsen, som gir mindre vektbelastning på skuldre og hender, men allikevel gir deg utbytte av en god og variert dynamisk yogaøkt.

Påmelding mandag her.

Påmelding onsdag her:

HjerteFlyt m/Eva Julia

MOLDE: Oppstart tirsdag 14 jan – 31 mars kl 17:15 -18:30

Eide: Oppstart onsdag 22 jan kl 19:30 – 20:45

HjerteFlyt er det som før het FlowYoga.

En aktiv og varmende yogatime der vi bruker den klassiske ujjayapusten, hvor pust og bevegelse synkroniseres og tar oss gjennom dynamiske Solhilsenbaserte flytsekvenser som åpner, styrker og tøyer hele kroppen. Kropp og sinn får utfolde seg sammen i denne dynamiske Flow-timen, som både gir energi og skaper ro. Det blir til en kraftgivende og samtidig meditativ dans der du får kjenne på egen styrke, balanse og tilstedeværelse.

Hva er forskjellen mellom HjerteFlyt og Myk HjerteFlyt? Denne timen er mer aktiv, flere solhilsener og holder et litt høyere tempo. Det legges inn litt flere øvelser hvor man også får mulighet til å utfordre seg selv hvis man vil. 

Påmelding Molde her.

Påmelding Eide her.

NYHET! SMARTyoga mot stress

Oppstart tirsdag 14 jan – 31 mars kl 18:45 – 20:00 

Lisbeth har spesialisert seg på trening mot stress, fordi hun selv har hatt «alt» av stressplager.  Hun har oppdaget hva som hjelper og lærer deg øvelser er like enkle som de er effektive. Her får du selvsagt kjenne på dyp avspenning, men minst like viktig er øvelsene som hjelper stramme, vonde muskler. Gled deg til å kjenne at du blir mer robust i både kropp og sinn, og bedre i stand til å takle en travel hverdag!

Påmelding her.

NYHET! Nirvana myk yoga og meditasjon

Oppstart tirsdag 14 jan – 31 mars kl 20:15 – 21:30 

Ro. Harmoni. Glede. Dette er Nirvana, klassene der kroppen får mykne og tankene får klarne. Her kan du gi slipp og gi deg hen, ta i mot og vekke opp nysgjerrigheten. Klassen starter med myke, enkle øvelser som løsner opp i ledd, får i gang flyten i kroppen og hjelper oss til å slappe av. Deretter blir det en guidet meditasjon. Vi kommer til å utforske ulike  former for meditasjon, både i stillhet og i sakte bevegelse. 

Påmelding her

NYHET! Nirvana med lydvibrasjoner

Oppstart torsdag 15 jan – 2 apr kl 20:15 – 21:30 

I hvilende yogastillinger (restorativ, terapeutisk, yin) får du oppleve hvordan klangboller, syngeboller og andre instrumenter skaper dyp avspenning i hele kroppen. Du får også kjenne på stillhetens helende kraft, og hvordan pusten er med på å fordype effekten. Gled deg til yogaklasser som gir gjenklang i både kropp og sjel.

Påmelding her.

Restorative yoga mot stress

Oppstart mandag 13 jan – 30 mars kl 18:45 – 20:00

Med Restorative Yoga får du oppleve hvordan hele deg kan finne ro, balanse og avspenning. Gjennom guidet meditasjon og rogivende yogastillinger får kroppen det den trenger for å heles igjen. Stillheten tar plass i deg, og gir deg ny kraft til å møte hverdagen igjen. Denne timen passer for alle, spesielt hvis du er utbrent, sykemeldt, har smerter, eller opplever at stress tapper deg for krefter.

Påmelding her.

Yoga mot stress dagtid

Oppstart fredag 14 jan kl 10:00 – 11:15  

Gi deg selv en god start på dagen! Med enkle øvelser og fokus på pusten får kroppen din mulighet til å gi slipp på spenninger. Ryggsøylen og musklene finner tilbake til mykhet og bevegelighet, og sinnet roer seg ned. Slik støtter du hele deg, og stimulerer alle de prosessene i kroppen som gir deg mer kraft i hverdagen. Dette kurset passer for alle. Uansett alder eller tidligere erfaring med yoga.

Påmelding her.

Yoga mot stress Eide

Oppstart onsdag 22 jan – 1 apr kl 18:00 – 19:15

Med enkle øvelser og fokus på pusten får kroppen din mulighet til å gi slipp på spenninger. Ryggsøylen og musklene finner tilbake til mykhet og bevegelighet, og sinnet roer seg ned. Slik støtter du hele deg, og stimulerer alle de prosessene i kroppen som gir deg mer kraft i hverdagen. Dette kurset passer for alle. Uansett alder eller tidligere erfaring med yoga.

Påmelding her.

NYHET! SMARTmoves for rygg og nakke

Oppstart torsdag 16 jan – 2 mars kl 18:45 – 20:00

Har du vondt i rygg eller nakke, er det lett å bli redd for å gjøre noe som helst. Det vet Lisbeth av egen erfaring. Hennes øvelser hjelper deg få tilbake tilliten til egen kropp. Du får sterkere og smidigere rygg, og lærer hva du selv kan gjøre for å få større frihet og mindre smerte i hverdagen.

Påmelding her.

Nybegynnerkurs yoga

Oppstart mandag 13 jan – 30 mars kl 20:15 – 21.30

På våre nybegynnerkurs får du oppleve yogaens positive og energi-givende kraft i trygge rammer. Via bevegelse, pust, avspenning og meditasjon blir du bedre kjent med egen kropp. Du får også lære hvordan du kan finne inn til din egen indre ro. Kurset gir deg et godt fundament for en videre yogapraksis, enten på egen hånd eller som deltager på andre yogakurs.

Påmelding her.

Yin Yoga

Oppstart onsdag 16 jan – 1 mars kl 18:45 – 20:00

Kjenn hvordan stress slipper taket og kroppen mykner når du gjør disse rogivende øvelsene. Musklene tøyes skånsomt, og du får tid til å lande i deg selv. Du trenger ingen tidligere erfaring fra yoga for å ha glede av disse timene.

Påmelding her.

KraftFlyt

Oppstart onsdag 15 jan – 1 apr kl 20:15 – 21:15

Her får du virkelig kontakt med egen kraft! En effektiv kombinasjon av yoga og styrketrening gir deg en mykere, sterkere og mer bevegelig kropp. Du får utfordret deg selv med ulike yogasekvenser der det blir ekstra fokus på ulike muskelgrupper. Hver time får sitt tema, med enkle, supereffektive styrkeøvelser. Alt tilpasset til ditt nivå. Timen avsluttes med en god avspenning, slik at kroppen får mulighet til å falle til ro.

Påmelding her.

Ashtanga

Oppstart torsdag 17 jan – 2 april kl 17:15 -18:30

Elsker du å bruke kroppen din? Liker du å utfordre deg selv med en aktiv og dynamisk yoga? Da er Ashtanga perfekt for deg! Dette er en kraftfull og effektiv form for trening som gir deg økt kroppsbevissthet, løser opp spenninger, gir styrke, smidighet og energi.

Påmelding her.

Tai Chi

Oppstart mandag 13 jan – 30 mars kl 18:30 -19:45

NB: DETTE KURSET HOLDES I HIMMELROMMET PÅ KROHNSTAD MONTESSORI BARNEHAGE PÅ ÅRØ.

Tai Chi styrker og stabiliserer kroppen din fra innsiden og ut. Det er en myk og dynamisk form for trening som øker energiflyten og gir deg mer bevegelighet. Du får sterkere rygg, roligere sinn og dypere kontakt med hele deg ved hjelp av disse klassiske øvelsene med fokus på flyt og tilstedeværelse.

Påmelding her

Acro Yoga

DET BLIR SATT OPP JEVNLIGE ACRO JAM PÅ LØRDAGER.
TA KONTAKT FOR SPØRSMÅL. 

Liker du å prøve nye ting?

Denne klassen holdes av husets Acro lærer Jeannette og er en uhøytidelig klasse med mye lek og moro. Vi skal gi rom til en person til på matten, og bevege oss vekk fra den tradisjonelle yogapraksisen vår. Par yoga er ganske enkelt yoga som praktiseres sammen med andre. Vi skal bygge tillit, gi plass og ta plass. Det å praktisere med en partner vil gi deg muligheten til fordypning I posisjonene. Vi går gjennom både rolige og meditative yogaøvelser samt litt mer fysiske posisjoner. Man trenger absolutt ikke kunne å stå på hendene for å delta på denne klassen, men vi utforsker og øver på litt forskjellige arm balanser. Vi jobber i grupper med 2 eller 3. Alle nivå velkommen, og du trenger ikke ha erfaring med yoga for å delta.