OM Opplevelser våren 2021

Denne våren fyller vi på med mange magiske opplevelser for alle sanser. Det blir lydmeditasjoner, YogaSpa, Fullmåneseremonier og mye mer.  Vi legger ut alle nye arrangementer her og på Facebooksiden vår.
• Fullmåneseremoni med trommesirkel søndag 28. februar kl 15:00 STAVIKA FULLT

Husk; du kan alltid bestille din helt egen Om Opplevelse! Inneholdet bestemmer du selv – enten det er uteyoga, vandring eller en spesiell seremoni bare for dere. Les mer her.

 

VI FEIRER FEBRUARFULLMÅNEN MED TROMMESIRKEL

Søndag 28. februar feirer vi fullmånen – med lyd! Nærmere bestemt med trommer. Så mange trommer som mulig. Derfor vil vi invitere deg og din tromme til å være med på denne markeringen. Har du ingen tromme, er du også hjertelig velkommen. Om værgudene er med oss, starter vi seremonien under åpen himmel, før vi avslutter med samspill i vår vedfyrte lavvo eller på låven. Vi gleder oss til å dele denne kraftfulle og kraftgivende opplevelsen med deg!
TID: søndag 28. februar kl 15:00 – 16:00
STED: OM Stavika, Fjøsbakken 32
PRIS: kr 100,- for deg som deltar med egen tromme,
kr 300,- om du kommer uten tromme
NB! Begrenset antall plasser – tar du med tromme kommer du først i køen 😉
PÅMELDING: FULLT

Velkommen til fullmåne- og nyttårsmarkering torsdag 31. desember

Her ute hvor hav og himmel møtes inviterer vi deg til å feire den aller siste solnedgangen i 2020. Sammen tar vi farvel med det som har vært, og ønsker det som står foran oss velkommen. Vi markerer overgangen fra det gamle til det nye med bevegelse og stillhet, ord, toner og ettertanke. Fullmånens energi er med på å gi denne samlingen ekstra kraft. Vi gleder oss til å dele dette med deg!

TID Torsdag 31. desember kl 14:00 – 15:30
STED: OM Stavika, Fjøsbakken 32
PRIS: kr 500,- inkl enkel servering  

Vi feirer Solsnu
søndag 20. desember

På årets korteste dag skal vi feire at vi går mot lyset. Med ord. Med stillhet. Med tilstedeværelse. Og takknemlighet. Vi møtes under åpen himmel her ute i Stavika i det dagslyset begynner å svinne hen. Sammen feirer vi Solen og Lyset. I oss selv og i hverandre. Velkommen!

TID: Søndag 20. desember kl 14:00 – 15:30
STED: OM Stavika, Fjøsbakken 32
PRIS: kr 350,-
PÅMELDING:

YOGA SPA PÅ Årø

Endelig tid for vår populære YogaSpa! Her er det bare å gi seg hen til nytelse, velvære og salighet. Levende lys, eteriske oljer, sang og gitarspill samt klangboller danner rammen rundt opplevelsen. Det blir myk yoga, meditasjon og avspenning på deilige ullmatter. Du lærer også å gi deg selv en ayurvedisk ansiktsmassasje og om virkningene av de eteriske oljene vi bruker. Hva mer kan du ønske deg? NB! Få plasser!

ÅRØ:
TID: Torsdag 17. desember kl 19:00 – 21:00
STED: Krohnstad Montessoribarnehage, Krohnsvingen 10, Årø
PRIS: Kr 650,-
NB! FÅ PLASSER!
PÅMELDING:

VELKOMMEN TIL EN MEDITATIV Lys- og LYDOPPLEVELSE LØRDAG
28. NOVEMBER

Lys. Lyd. Syngeboller. Sang. Gitar. Mantras. Klang og gjenklang. Ord. Og stillhet. Vi innleder Adventstiden lørdag 28. november klokka 15.30 med en time for hele sanseapparatet. Velkommen til å la deg berøre og røre! I Himmelrommet på Krohnstad Montessoribarnehage er det himmelsk akustikk. Her blir alle nyanser synlige og følbare; det kraftfulle, det myke, det ettertenksomme og det umiddelbare.  

TID: Lørdag 28. november kl 15:30 – 16:30
STED: Krohnstad Montessoribarnehage, Krohnsvingen 10, Årø
PRIS: Kr 350,-
NB! KUN 1 PLASS IGJEN!
PÅMELDING: 

FULLMÅNE-SEREMONI LØRDAG 31. OKTOBER OG SØNDAG 1. NOVEMBER I STAVIKA 

Dette er en helt spesiell fullmåne; en såkalt Blue moon (oktober har to fullmåner i år, 1. og 31. oktober) som også faller på natten til Allehelgensdag. Halloween – natten da skillet mellom den fysiske og den spirituelle verden er tynnere enn vanlig…. Det markerer vi med seremoni i Stavika. Her vil trommene kalle oss til bålet. Sammen kan vi si farvel til det som ikke nærer oss lenger, hedre det vi har fullendt, og åpne opp for mer av det livet har å by på.
TID: Lørdag 31. oktober klokka 18:00 – 19:30 FULLT!

TID: Søndag 1. november klokka 18:00 – 19:30 FULLT
STED: OM STAVIKA, Fjøsbakken 32
PRIS: Kr 300,-.

VELKOMMEN TIL Om Opplevelse HØST FREDAG 18. september.

Høsten berører noe dypt i oss. Fredag kl 18:00 inviterer vi deg med til å møte den med alle sanser. Ta deg tid til å kjenne på den. Lytte til den. Lukte den. Kanskje til og med smake på den. Vi starter med en vandring i høstlandskapet her ute i Stavika. En vandring der du kan åpne deg opp for det høsten har å si til deg. Kanskje gir den deg noen svar? Eller det rette spørsmålet? Etterpå samles vi enten ute ved bålet eller inne i låven. Sammen fortsetter vi å utforske høstens kraft. Med ord. Med trommer. Og med stillhet. Velkommen til Om Opplevelse Høst!

TID: Fredag 18. september kl 18:00 – 19:30
STED: OM Stavika, Fjøsbakken 32, Stavika
PRIS: kr 300,-

VELKOMMEN TIL RIDNING OG YOGA LØRDAG 15. AUGUST

Sammen med Liv Kari og Bertie på Kjørsvik Øvre inviterer vi til ridning og yoga lørdag 15. august. NB! Max 4 deltakere.

Velkommen til en dag der du får oppleve at yoga og ridning ikke er så forskjellig. Begge deler handler om å være i nuet, her, i kroppen, akkurat nå. Som Liv Kari så vakkert sier det: Hester snakker med hele kroppen. Først og fremst med hjertet. På denne dagen får deltagerne og hestene bruke god tid på å bli kjent med hverandre og vi prøver å lande sammen med dem. Den klassiske ridelæren er basis for hva vi sikter etter med ridingen.

Vi starter med yoga klokken 10:00 med Eva Julia hos oss i Stavika. Det blir en yogaøkt som passer for alle kropper. Fokuset er å lande mykt i oss selv, åpne kropp, sinn, hjertet og sansene for å møte oss selv i møte med hestene. Det er det denne dagen skal handle om. Ikke prestere, eller være flink, men å være sammen med hestene, på en lyttende og oppmerksom måte.

Etter yogaen tar vi en pause med urtete fra hagen og litt snacks før vi drar vi bort til stallen til Liv Kari og Bertie i Kjørsvika hvor vi blir kjent med hestene og rir. Det blir både skoleridning, litt teori og en ridetur. Gjennom å bytte på å ri og observere, får vi også mulighet til å SE, ta inn og fordype oss i samspillet mellom hest og rytter.

Etter første rideøkt, spiser vi lunsj i gapahuken ved ridebanen og det blir også tid til å dele rideopplevelsene, samt litt teori. Deretter avslutter vi med en kombinert ridetur og vandring i skogen.

Denne dagen passer både for erfarne ryttere og for deg som aldri har ridd før. Eller kanskje du drev med ridning for mange år siden og har lyst å komme opp på hesteryggen igjen, i trygge omgivelser.

TID: lørdag 15.august kl 10:00 – 17:00
PRIS: kr 1 750,-
PÅMELDING: innen onsdag 12. august til molde@omyoga.no

NB! Maks antall deltagere 4 stk.

BLI MED PÅ YOGA OG MALEKURS!

Lørdag 25. juli kl 10:00 – 14:00 kan du slippe skapergleden løs!

Vi begynner dagen med en enkel, myk yogasekvens med Eva Julia. Du får kjenne på gleden av å la kroppen utfolde seg så energien og kreativiteten får flyte friere. Deretter finner vi fram farger, pensler og papir. Med Bentes FriFlyt akvarellteknikk kan ALLE male. Du trenger ikke å tenke på at det skal “likne noe”. Magien skjer når vi tillater vannet og tyngdekraften å leke seg med fargene. Dere får både se og prøve smarte triks og lære enkle teknikker for størst mulig frihet og minst mulig frustrasjon. Alt utstyr som er nødvendig for å male får dere låne på kurset. Gled deg til en herlig kreativ dag for både kropp og sinn!

TID: Lørdag 25. juli kl 10:00 – 14:00
STED: Grendahuset i Stavika
PRIS: kr 900,-

VELKOMMEN TIL sommerens høydepunkt:  YOGAfestivalldal 10-12 juli!

EN OPPDAGERFERD I INDRE OG YTRE LANDSKAP

Etter en annerledes vår er det endelig tid for fellesskap, tilhørighet, samvær og glede! På Meretes Garden i Valldal, omringet av majestetiske fjell, en brusende elv med mektige fossefall og den djupe blå Norddalsfjorden, kan du sammen med oss finne roen, åpne sansene, strekke kropp og sinn mot nye horisonter, favne alt det som nærer deg. Og oppdage mer av deg selv.

DEN INDRE REISEN
Fredag ettermiddag får du LANDE med myk yoga og meditasjon. Vi samles til seremoni, og setter personlig intensjon for helgen.

Nattsauna – reise, og kjenne den gode varmen gjøre deg myk og avspent.

På lørdag er det tid for å MYKNE, ÅPNE SANSENE og HENTE OPP KRAFTEN din. Du kan velge mellom ulike former for yoga, bevegelse, mantra og meditasjon. Så kan du ta herlIg kveldssauna før natten tilbringes i Gong Puja for den som ønsker. Søndag FORANKRER og FORSTERKER vi det vi ønsker å ta med videre med nye, fordypende yogaklasser og meditasjon. Før vi sier farvel, samles vi igjen til seremoni. Men reisen trenger ikke slutte her – den innsikten og verktøyene helgen har gitt deg, gir deg mulighet til å fortsette videre.

DEN VAKRE RAMMEN
Meretes Garden er en oase for kropp og sjel, ulikt noe annet du har opplevd. Alt er stilfullt, komfortabelt og moderne – enten du overnatter tett på naturen i de store, luftige bomullsteltene innredet som hotellrom med komfortable senger og dundyner, eller i ett av gjesterommene. I badehuset Gullåna er det innbydende dusj, WC og spa-tilbud. Yoga- og meditasjonsklassene har vi i ombygde drivhus, der utsikten til den vakre naturen bidrar til en helt unik opplevelse. Utenfor venter den japanske hagen med karpedam, skjønnhet og harmoni. Bortenfor der, lokker de majestetiske fjellene…

KUN 20 PLASSER – VÆR RASK MED PÅMELDINGEN
Vi har 15 plasser med tilgang til hele festivalen, overnatting og helpensjon fra fredag ettermiddag til søndag lunsj/ettermiddag. Pris : kr 4.500,-.
Det er også 5 plasser for deg som ordner overnatting selv. Pris for tilgang til hele festivalen med alle måltider fra fredag ettermiddag til søndag ettermiddag: kr 3.600.

GONG PUJA: Dette arrangementet er åpent også for de som ikke deltar på festivalen. NB! Festivaldeltakere må melde seg på dersom de ønsker å delta. Pris per person: kr 450,-.

FOR MER INFORMASJON OG PÅMELDING, KONTAKT Merete på tlf. 90570674 eller e-mail: life@meretesgarden.no

Følg oss på festivalsida på Facebook. https://www.facebook.com/meretesgarden.no/

VI FEIRER FULLMÅNEN fredag 5. juni kl 19:00

Nok en gang har vi gleden av å invitere deg til FULLMÅNESEREMONI her hos oss i Stavika. Fredag 5. juni feirer fullmånen og oss. Vi åpner oss opp for naturens livgivende kraft, og lar stillheten og storheten berøre og berike oss før vi avslutter med trommereise under åpne himmel. Vi starter klokka 19:00 og holder på cirka halvannen time. Velkommen til oss og til Stavika! Hjertehilsen fra Eva Julia, Bente og Lisbeth
PRIS: kr 250,-
STED: Stranda i Stavika
PARKERING: ved låven i Fjøsbakken 32
HUSK: varme klær, en stol du kan ta med deg ned på stranden, et pledd og gjerne en termos med varm drikke.
PÅMELDING:

Velkommen til Fullmåneseremoni i Stavika torsdag 7. mai kl 19:00

Torsdag 7.mai er en helt spesiell dag! Fullmånen symboliserer at noe er fullendt. Samtidig er det dagen da myndighetene tillater oss å samles igjen, i større grupper. Det ønsker vi å markere med en FULLMÅNESEREMONI på stranda her i Stavika. Ved å samles i en sirkel, skapes et hellig rom der vi kan dele opplevelsen av å være sammen. Disse «annerledesukene» har gitt oss alle mulighet til ettertanke. Her kan du legge det som ikke nærer deg lenger på bålet og la våren og den endeløse horisonten inspirere deg til å la nærende ideer og innsikter vokse fram. Seremonien favner både guidet meditasjon, litt myk yoga og mantrasang. Vi starter klokka 19:00 og holder på cirka halvannen time. Vi gleder oss til å dele dette med deg! Hjertehilsen fra Eva Julia, Bente og Lisbeth
PRIS: kr 250,-
STED: Stranda i Stavika
PARKERING: ved låven i Fjøsbakken 32
PÅMELDING: https://app.punchpass.com/org/6366/passes/84980