OM OPPLEVELSER 2021

Surdeigskurs, massasjekurs,  trommemeditasjoner, YogaSpa, Fullmåneseremonier og mye mer. Denne høsten fyller vi på med mange magiske opplevelser for både kropp og sjel! Vi legger ut alle nye arrangementer fortløpende her og på Facebooksiden vår.

• Surdeigsbakekurs med Bente lørdag 16. oktober kl 13:00 på ÅRØ

Husk; du kan alltid bestille din helt egen Om Opplevelse! Innholdet bestemmer du selv – enten det er uteyoga, vandring eller en spesiell seremoni bare for dere. Les mer her.

SURDEIGSBAKEKURS LØRDAG 16. OKTOBER PÅ ÅRØ

Lørdag 16. oktober kl 13:00 kan du lære å bake Bentes berømte surdeigsbrød, et langtidshevet eltefritt brød som stekes i støpejernsform/gryte med lokk. Hun tar deg med på hele prosessen fra surdeigsstarter til perfekt stekt brød, og viser deg hvordan du på egen hånd kan mestre surdeigsbakingens edle kunst. I løpet av kurset lager alle deltagerne sin egen brøddeig, og får i tillegg med seg en surdeigskultur hjem. Kurset varer i ca 3,5 time, og holdes på Møteplassen på Krohnstad Montessoribarnehage på Årø.

TID: lørdag 16. oktober kl 13:00 til ca 16:30
STED: Møteplassen på Krohnstad Montessoribarnehage på Årø
PRIS: kr 850,-
PÅMELDING: send epost til molde@omyoga.no
NB! Begrenset antall plasser – her er det bokstavelig talt førstemann til mølla!

 

Førstkommende søndag 08.08 kan du glede deg til heldags retreat her hos oss i Stavika med FRIHET som tema. Sammen skal vi utfolde oss med yoga under åpen himmel, mantrasang og trommemeditasjon. Det blir nærende samtaler, stillhet, samvær og ettertanke. Vi nyter en deilig lunsj med grønnsaker fra egen hage. Sett av tid til deg selv, tid til å lande, lade batteriene og få litt ekstra luft under vingene! Programmet starter klokka 10:00 og avsluttes cirka klokka 16:00.
Ingen tidligere yoga- eller meditasjonserfaring er nødvendig.
NB! FÅ PLASSER!
TID: søndag 8. august kl 10:00 – 16:00
STED: OM Stavika, Fjøsbakken 32, 6443 Tornes i Romsdal
PRIS: kr 1250,-
PÅMELDING:

velkommen til sommersolverv-seremoni i stavika!

Mandag 21. juni er det sommersolverv, en av de aller mest kraftfulle dagene i året. Det skal vi markere her i Stavika. Med trommer. Meditasjon. Vandring til havet. Og kanskje med et rensende bad. Velkommen hit til oss kl 20:00. Velkommen til å kjenne på fellesskap og glede. Vi gleder oss til å se deg, vi gleder oss til å feire sommeren, livet og livskraften. Sammen.

PS: det blir «selvplukksalg» fra markedshagen vår også!

TID: mandag kl 20:00 -21:00
STED: OM Stavika, Fjøsbakken 32
PRIS: kr 350,-
PÅMELDING: 

 

MAGISK FAMILIEHELG I MEKTIG NATUR

Sammen med Hustadvika Adventure inviterer vi til aktiviteter som samler både store og små på Hustadvika Gjestegård. I samvær og nærvær opplever vi naturen og oss selv med alle sanser.

Sitte rundt et bål. Gå på skattejakt i fjæra. Lytte til lyden av sang og trommer, til stillheten og til hverandre. La tiden ta sin tid, samle inntrykk med sanseapparatet og feste minner med fargestifter på blanke ark. Det er magi!

I samarbeid med Hustadvika Adventure og Hustadvika Gjestegård tilbyr vi en helt spesiell familiehelg. En helg der vi skal være mer tilstede i det vi gjør, fremfor å gjøre mest mulig. I 10 000 år har store og små levd med, av og i de mektige naturkreftene her ute. Naturen har satt spor i folk, og folk har satt spor i naturen. I deres fotspor kan dere som familie gjenoppdage storheten i det enkle og ekte som er rundt oss og i oss. Hele tiden.

Passer for familier med barn fra ca 6 år og oppover.

Tid: kommer snart!
Pris: kr 9 500 for to overnattinger i Sjøhus (2 voksne  + 2 barn) og alle aktiviteter.

AKTIVITETSPROGRAM
FREDAG

Vi starter helgen med å samles etter middag. Her blir vi bedre kjent med hverandre, med Hustadvikas historie og programmet for helgen. Vi tar oss også tid til å lande i oss selv. Lytte til hverandre og falle til ro før kvelden fortsetter på egen hånd.

LØRDAG
Dagen starter med MorgenYogaStrekk for hele familien. Hvis været tillater det – ta med varme og vindtette klær! – er vi ute. På moloen, på gresset eller ute på de stormslipte svabergene.

FAMILIEAKTIVITET MED HUSTADVIKA ADVENTURE
I det vakre og ville området rundt hotellet blir det morsomme, spennende og engasjerende opplevelser for hele familien. Samarbeid, nysgjerrighet og fantasi er stikkord for det som garantert blir en uforglemmelig opplevelse.

SKATTEJAKT PÅ EGENHÅND
Utstyrt med eget «skattekart» over opplevelsene og mulighetene i og rund Hustadvika, kan dere oppleve og oppdage alt fra marmorgrotter til kritthvite sandstrender, spor etter bronsealderen eller skatter i fjæra.

På kvelden samles vi til seremoni som handler om å sette dagens opplevelser inn i en fin ramme. Da lytter vi, både til hverandre og til stillheten, til sang og kanskje til lyden av trommer! Når vi deler inntrykk kan de sette dype avtrykk, både i kropp og sinn.

SØNDAG
Ny herlig MorgenYogaStrekk for hele familien! Vi satser på å være ute. Ingen ting er mer magisk enn å vekke kroppen og sansene under åpen himmel.

EGENTID
Utstyrt med eget «skattekart» over Hustadvikas mange spennende steder og opplevelser, kan dere for eksempel utforske  Aslakborgen, gravrøysene og stranda på Farstadsanda, marmorhulene på Bergtatt, Atlanterhavsvegen – eller nærområdet med sporene etter flo og fjære. Mon tro hvilke skatter dere kan finne?

AVSLUTNING/OPPSUMMERING
Hvilke skatter tar du med deg fra helgen? Hva er det fineste du har opplevd? Vi samles for siste gang for å dele og lytte, kjenne etter og ta med oss de fine opplevelsene hjem. Hvem vet, kanskje reiser dere hjem med et nytt perspektiv på hverdagslivet?

Aktivitetshelgen arrangeres etter reglene for smittevern som gjelder på det aktuelle tidspunktet. Det kan derfor bli endringer på program og antall deltakere, men aktivitetene blir gjennomført.

OM HUSTADVIKA GJESTEGÅRD
Her banker storhavet på døra med mektig tilstedeværelse. På himmelen regjerer havørna, og snur du deg med ryggen mot havhorisonten, er grønt og mildt kulturlandskap omkranset av kraftfulle fjell. I ly bak moloen ligger Hustadvika Gjestegård med lang historie som en trygg havn for tilreisende. Her kan dere bo i lyse, fine rom med utsikt og balkong mot sjøen, eller i fine sjøhus. Begge boalternativene gir dere mulighet for selvhusholdning.

Priseksempler:
2 netter i Sjøhus med egenhusholdning, 2 voksne og 2 barn kr 9 500. Inkluderer alle aktiviteter.

Kontakt hotellet for priser på opphold med helpensjon.

OM AKTIVITETSARRANGØRENE
Det er OM Yoga og Opplevelser og Hustadvika Adventure som er ansvarlige for de ulike aktivitetene.
Les mer om OmYoga og Opplevelser : http://www.omyoga.no/om-opplevelse/

Les mer om Hustadvika Adventure her: https://www.hustadvika-adventure.com/

YogaSpa og inspirasjonshelg 21. – 23. mai – uforglemmelige opplevelser i spektakulære omgivelser

Velkommen til et møte med naturkrefter og egen naturkraft på Hustadvika Gjestegård!

Fredag 21. mai ønskes du velkommen til yoga ytterst ute på den værbitte moloen som holder storhavet på armlengdes avstand. Til meditativ vandring blant blankskurte svaberg der små, livskraftige planter minner oss om vår egen storhet. Myk landing på ullmatter med lyden av syngeboller gir gjenklang helt inn i sjela. Sansene vekkes til live av duften av eteriske oljer og ramsalt sjø, av smaken av kortreise skatter fra havets dyp og utsikten til den endeløse og tidløse horisonten.  Bli inspirert av møter med fargerike kvinner som har våget å følge hjertet. Finn roen på rom med utsikt til hav, himmel og heftig horisont. Samvær og nærvær som nærer, rører og berører. Alt dette og mere til får du oppleve denne helgen når vi i regi av Eva Julia, Lisbeth og Bente fra OmYoga inviterer til YogaSpa-helg på Hustadvika Gjestegård, en gjestmild oase midt i sagnomsuste Hustadvika. Velkommen til et møte med naturkrefter og egen naturkraft!

TID: fredag 21. mai til søndag 23. mai
Sted: Hustadvika Gjestegård

PRIS:  kr 5 190 per person for to døgn i dobbeltrom, inkludert frokost 2 dager, 2-retters middag fredag, 3-retters middag lørdag samt lunsj søndag.
Tillegg for enkeltrom 2 døgn: kr 500,-

DU KAN OGSÅ VELGE SELVHUSHOLD i dobbeltrom med kokemuligheter eller Sjøhus. Kontakt hotellet for priserpå epost post@hustadvika.no eller telefon 71 26 47 00.

Helgens aktiviteter og opplevelser

FREDAG
Før middag blir det en yogaøkt som hjelper deg med å løsne opp stive reisemuskler og å lande. Både i egen kropp og i de fantastiske omgivelsene.

Etter middag blir det felles samling der du får vite mer om helgens aktiviteter, om stedet vi er på, og om oss som skal være dine veivisere underveis. Vi avslutter kvelden med en oljeduftende avspenning.

LØRDAG
Finnes det en bedre måte å starte dagen på enn med morgenyoga under åpen himmel? Naturkreftene skal virkelig være i ekstra dårlig humør hvis de skal klare å jage oss innendørs!

Etter frokost blir det meditativ vandring i det storslåtte landskapet. Når vi beveger oss i rolig tempo og med alle sanser åpne, får vi virkelig oppleve naturens storhet. Det blir en reise i indre og ytre landskap, der stillhet og ettertanke får ta god plass. Etter vandringen inviteres du inn til en dyp avspenning der alle inntrykk fra vandringen får lov til å lande i både kropp og sinn.

Etter lunsjen får du mulighet til å utforske noen av de kortreiste opplevelsene rundt Hustadvika på egen hånd. Du kan også sette kursen mot den oppvarmede badstuen med havet rett utenfor dørstokken. Et mer forfriskende bad enn det får du neppe!

Havets skatter står på kveldens treretters meny. Gled deg til smaken av sprellfersk sjømat, tilberedt med kjærlighet og stolthet.

Kvelden avsluttes med YogaSpa, en saliggjørende opplevelse for alle sanser. Avspenning på ullmatter, med duften av eteriske oljer og lyden av syngeboller som akkompagnement.

SØNDAG
Vi vekker kroppen med myk yoga i møte med naturkreftene.

Etter frokost får du møte Else Stavik. Et fargerikt fyrverkeri av en dame som har gjort det til sin levevei å få flest mulig kvinner til å se seg selv i speilet og si «Fy flate så fin du er!!!» Disse ordene – som hun har skrevet på speilet i sin klesbutikken Wherelse – oppsummerer hennes livsfilosofi. La deg inspirere av hennes historie og la deg friste av de fargesprakende plaggene i hennes pop-up butikk! Du får også høre historien om hvordan Bente og Lisbeth, de to søstrene fra Oslo, sa JA til invitasjonen fra Eva Julia om å flytte hit til Hustadvika for å skape et liv og et livsverk sammen.

Vi avslutter helgen med felles lunsj og en oppsummering med fokus på hvordan du kan ta med deg helgens opplevelser, innsikter og erfaringer videre når du reiser herfra.

NB! Aktivitetshelgen arrangeres etter reglene for smittevern som gjelder på det aktuelle tidspunktet. Det kan derfor bli endringer på program og antall deltakere, men aktivitetene blir gjennomført.

 

Lær å lage grønnsakshage av «hageavfall»

Søndag 16. mai klokka 14.00 ønsker vi velkommen til det som skal bli markedshagen vår her i Fjøsbakken 32. Med masse entusiasme, enda mere glede og sånn passe med kunnskap er vi i ferd med å skape grunnlaget for alt som skal spire og gro her hos oss.
Kom og lær hvordan dere også kan lage grønnsaks- og blomsterhage uten å stikke spaden i jorda. Sammen lager vi både Hugelbed og pappbed, og vi deler alt vi har lært om hva slags «mat» jorda trenger så plantene kan vokse. (Stikkord er tiss og bæsj, så dette er en spennende opplevelse også for familiens yngste!)
Bli inspirert til å VÅGE du også! Du trenger ikke kunne noe for at det skal blomstre både i hagen og i sjela. Og jo villere, jo vakrere blir hagen.
Vi starter klokka 14.00 og holder på cirka halvannen time. Vi serverer urtete fra hagen og gleden over å skape sammen 🙂
Velkommen til oss! 
PRIS: Kommer du alene, koster det kr 250.
Kommer hele familien, koster det kr 500. PÅMELDING: send epost til molde@omyoga.no
STED: OM Stavika, Fjøsbakken 32

Velkommen til fullmånefeiring søndag 25. april kl 19:00

Velkommen til et møte med våren, med månens kraft og med selve livet her ute i Stavika. Velkommen til å bokstavelig talt stikke fingrene i jorda og føle naturens puls med hele deg! Over oss skinner snart fullmånen. Den er en såkalt «superfullmåne», en av bare to i hele 2021. Det betyr at månen står nærmere oss på himmelen enn den vanligvis gjør. Kanskje vil du kjenne dens tiltreknings- og påvirkningskraft ekstra sterkt denne helgen? Fra gammelt av symboliserer aprilfullmånen for mange selve starten på våren og arbeidet med jorda. Derfor inviterer vi deg med på en feiring av både månen og jorda denne gangen! Det blir vandring på markene her, ord som berører, og tid til stille fordypning. Dessuten har vi lyst til å invitere alle som vil til å ta med seg et frø eller en liten plante som de kan plante i vår meditasjonshage. Der skal de få vokse og gro, og minne oss på vårt felleskap, mangfold og  livskraft. Velkommen til oss – velkommen til våren!

TID: søndag 25. april kl 19:00 – 20:30

STED: OM Stavika, Fjøsbakken 32, Tornes

PRIS: kr 350,-

PÅMELDING: 

VI FEIRER FEBRUARFULLMÅNEN MED TROMMESIRKEL

Søndag 28. februar feirer vi fullmånen – med lyd! Nærmere bestemt med trommer. Så mange trommer som mulig. Derfor vil vi invitere deg og din tromme til å være med på denne markeringen. Har du ingen tromme, er du også hjertelig velkommen. Om værgudene er med oss, starter vi seremonien under åpen himmel, før vi avslutter med samspill i vår vedfyrte lavvo eller på låven. Vi gleder oss til å dele denne kraftfulle og kraftgivende opplevelsen med deg!
TID: søndag 28. februar kl 15:00 – 16:00
STED: OM Stavika, Fjøsbakken 32
PRIS: kr 100,- for deg som deltar med egen tromme,
kr 300,- om du kommer uten tromme
NB! Begrenset antall plasser – tar du med tromme kommer du først i køen 😉
PÅMELDING: FULLT

Velkommen til fullmåne- og nyttårsmarkering torsdag 31. desember

Her ute hvor hav og himmel møtes inviterer vi deg til å feire den aller siste solnedgangen i 2020. Sammen tar vi farvel med det som har vært, og ønsker det som står foran oss velkommen. Vi markerer overgangen fra det gamle til det nye med bevegelse og stillhet, ord, toner og ettertanke. Fullmånens energi er med på å gi denne samlingen ekstra kraft. Vi gleder oss til å dele dette med deg!

TID Torsdag 31. desember kl 14:00 – 15:30
STED: OM Stavika, Fjøsbakken 32
PRIS: kr 500,- inkl enkel servering  

Vi feirer Solsnu
søndag 20. desember

På årets korteste dag skal vi feire at vi går mot lyset. Med ord. Med stillhet. Med tilstedeværelse. Og takknemlighet. Vi møtes under åpen himmel her ute i Stavika i det dagslyset begynner å svinne hen. Sammen feirer vi Solen og Lyset. I oss selv og i hverandre. Velkommen!

TID: Søndag 20. desember kl 14:00 – 15:30
STED: OM Stavika, Fjøsbakken 32
PRIS: kr 350,-
PÅMELDING:

YOGA SPA PÅ Årø

Endelig tid for vår populære YogaSpa! Her er det bare å gi seg hen til nytelse, velvære og salighet. Levende lys, eteriske oljer, sang og gitarspill samt klangboller danner rammen rundt opplevelsen. Det blir myk yoga, meditasjon og avspenning på deilige ullmatter. Du lærer også å gi deg selv en ayurvedisk ansiktsmassasje og om virkningene av de eteriske oljene vi bruker. Hva mer kan du ønske deg? NB! Få plasser!

ÅRØ:
TID: Torsdag 17. desember kl 19:00 – 21:00
STED: Krohnstad Montessoribarnehage, Krohnsvingen 10, Årø
PRIS: Kr 650,-
NB! FÅ PLASSER!
PÅMELDING:

VELKOMMEN TIL EN MEDITATIV Lys- og LYDOPPLEVELSE LØRDAG
28. NOVEMBER

Lys. Lyd. Syngeboller. Sang. Gitar. Mantras. Klang og gjenklang. Ord. Og stillhet. Vi innleder Adventstiden lørdag 28. november klokka 15.30 med en time for hele sanseapparatet. Velkommen til å la deg berøre og røre! I Himmelrommet på Krohnstad Montessoribarnehage er det himmelsk akustikk. Her blir alle nyanser synlige og følbare; det kraftfulle, det myke, det ettertenksomme og det umiddelbare.  

TID: Lørdag 28. november kl 15:30 – 16:30
STED: Krohnstad Montessoribarnehage, Krohnsvingen 10, Årø
PRIS: Kr 350,-
NB! KUN 1 PLASS IGJEN!
PÅMELDING: 

FULLMÅNE-SEREMONI LØRDAG 31. OKTOBER OG SØNDAG 1. NOVEMBER I STAVIKA 

Dette er en helt spesiell fullmåne; en såkalt Blue moon (oktober har to fullmåner i år, 1. og 31. oktober) som også faller på natten til Allehelgensdag. Halloween – natten da skillet mellom den fysiske og den spirituelle verden er tynnere enn vanlig…. Det markerer vi med seremoni i Stavika. Her vil trommene kalle oss til bålet. Sammen kan vi si farvel til det som ikke nærer oss lenger, hedre det vi har fullendt, og åpne opp for mer av det livet har å by på.
TID: Lørdag 31. oktober klokka 18:00 – 19:30 FULLT!

TID: Søndag 1. november klokka 18:00 – 19:30 FULLT
STED: OM STAVIKA, Fjøsbakken 32
PRIS: Kr 300,-.

VELKOMMEN TIL Om Opplevelse HØST FREDAG 18. september.

Høsten berører noe dypt i oss. Fredag kl 18:00 inviterer vi deg med til å møte den med alle sanser. Ta deg tid til å kjenne på den. Lytte til den. Lukte den. Kanskje til og med smake på den. Vi starter med en vandring i høstlandskapet her ute i Stavika. En vandring der du kan åpne deg opp for det høsten har å si til deg. Kanskje gir den deg noen svar? Eller det rette spørsmålet? Etterpå samles vi enten ute ved bålet eller inne i låven. Sammen fortsetter vi å utforske høstens kraft. Med ord. Med trommer. Og med stillhet. Velkommen til Om Opplevelse Høst!

TID: Fredag 18. september kl 18:00 – 19:30
STED: OM Stavika, Fjøsbakken 32, Stavika
PRIS: kr 300,-

VELKOMMEN TIL RIDNING OG YOGA LØRDAG 15. AUGUST

Sammen med Liv Kari og Bertie på Kjørsvik Øvre inviterer vi til ridning og yoga lørdag 15. august. NB! Max 4 deltakere.

Velkommen til en dag der du får oppleve at yoga og ridning ikke er så forskjellig. Begge deler handler om å være i nuet, her, i kroppen, akkurat nå. Som Liv Kari så vakkert sier det: Hester snakker med hele kroppen. Først og fremst med hjertet. På denne dagen får deltagerne og hestene bruke god tid på å bli kjent med hverandre og vi prøver å lande sammen med dem. Den klassiske ridelæren er basis for hva vi sikter etter med ridingen.

Vi starter med yoga klokken 10:00 med Eva Julia hos oss i Stavika. Det blir en yogaøkt som passer for alle kropper. Fokuset er å lande mykt i oss selv, åpne kropp, sinn, hjertet og sansene for å møte oss selv i møte med hestene. Det er det denne dagen skal handle om. Ikke prestere, eller være flink, men å være sammen med hestene, på en lyttende og oppmerksom måte.

Etter yogaen tar vi en pause med urtete fra hagen og litt snacks før vi drar vi bort til stallen til Liv Kari og Bertie i Kjørsvika hvor vi blir kjent med hestene og rir. Det blir både skoleridning, litt teori og en ridetur. Gjennom å bytte på å ri og observere, får vi også mulighet til å SE, ta inn og fordype oss i samspillet mellom hest og rytter.

Etter første rideøkt, spiser vi lunsj i gapahuken ved ridebanen og det blir også tid til å dele rideopplevelsene, samt litt teori. Deretter avslutter vi med en kombinert ridetur og vandring i skogen.

Denne dagen passer både for erfarne ryttere og for deg som aldri har ridd før. Eller kanskje du drev med ridning for mange år siden og har lyst å komme opp på hesteryggen igjen, i trygge omgivelser.

TID: lørdag 15.august kl 10:00 – 17:00
PRIS: kr 1 750,-
PÅMELDING: innen onsdag 12. august til molde@omyoga.no

NB! Maks antall deltagere 4 stk.

BLI MED PÅ YOGA OG MALEKURS!

Lørdag 25. juli kl 10:00 – 14:00 kan du slippe skapergleden løs!

Vi begynner dagen med en enkel, myk yogasekvens med Eva Julia. Du får kjenne på gleden av å la kroppen utfolde seg så energien og kreativiteten får flyte friere. Deretter finner vi fram farger, pensler og papir. Med Bentes FriFlyt akvarellteknikk kan ALLE male. Du trenger ikke å tenke på at det skal “likne noe”. Magien skjer når vi tillater vannet og tyngdekraften å leke seg med fargene. Dere får både se og prøve smarte triks og lære enkle teknikker for størst mulig frihet og minst mulig frustrasjon. Alt utstyr som er nødvendig for å male får dere låne på kurset. Gled deg til en herlig kreativ dag for både kropp og sinn!

TID: Lørdag 25. juli kl 10:00 – 14:00
STED: Grendahuset i Stavika
PRIS: kr 900,-

VELKOMMEN TIL sommerens høydepunkt:  YOGAfestivalldal 10-12 juli!

EN OPPDAGERFERD I INDRE OG YTRE LANDSKAP

Etter en annerledes vår er det endelig tid for fellesskap, tilhørighet, samvær og glede! På Meretes Garden i Valldal, omringet av majestetiske fjell, en brusende elv med mektige fossefall og den djupe blå Norddalsfjorden, kan du sammen med oss finne roen, åpne sansene, strekke kropp og sinn mot nye horisonter, favne alt det som nærer deg. Og oppdage mer av deg selv.

DEN INDRE REISEN
Fredag ettermiddag får du LANDE med myk yoga og meditasjon. Vi samles til seremoni, og setter personlig intensjon for helgen.

Nattsauna – reise, og kjenne den gode varmen gjøre deg myk og avspent.

På lørdag er det tid for å MYKNE, ÅPNE SANSENE og HENTE OPP KRAFTEN din. Du kan velge mellom ulike former for yoga, bevegelse, mantra og meditasjon. Så kan du ta herlIg kveldssauna før natten tilbringes i Gong Puja for den som ønsker. Søndag FORANKRER og FORSTERKER vi det vi ønsker å ta med videre med nye, fordypende yogaklasser og meditasjon. Før vi sier farvel, samles vi igjen til seremoni. Men reisen trenger ikke slutte her – den innsikten og verktøyene helgen har gitt deg, gir deg mulighet til å fortsette videre.

DEN VAKRE RAMMEN
Meretes Garden er en oase for kropp og sjel, ulikt noe annet du har opplevd. Alt er stilfullt, komfortabelt og moderne – enten du overnatter tett på naturen i de store, luftige bomullsteltene innredet som hotellrom med komfortable senger og dundyner, eller i ett av gjesterommene. I badehuset Gullåna er det innbydende dusj, WC og spa-tilbud. Yoga- og meditasjonsklassene har vi i ombygde drivhus, der utsikten til den vakre naturen bidrar til en helt unik opplevelse. Utenfor venter den japanske hagen med karpedam, skjønnhet og harmoni. Bortenfor der, lokker de majestetiske fjellene…

KUN 20 PLASSER – VÆR RASK MED PÅMELDINGEN
Vi har 15 plasser med tilgang til hele festivalen, overnatting og helpensjon fra fredag ettermiddag til søndag lunsj/ettermiddag. Pris : kr 4.500,-.
Det er også 5 plasser for deg som ordner overnatting selv. Pris for tilgang til hele festivalen med alle måltider fra fredag ettermiddag til søndag ettermiddag: kr 3.600.

GONG PUJA: Dette arrangementet er åpent også for de som ikke deltar på festivalen. NB! Festivaldeltakere må melde seg på dersom de ønsker å delta. Pris per person: kr 450,-.

FOR MER INFORMASJON OG PÅMELDING, KONTAKT Merete på tlf. 90570674 eller e-mail: life@meretesgarden.no

Følg oss på festivalsida på Facebook. https://www.facebook.com/meretesgarden.no/

VI FEIRER FULLMÅNEN fredag 5. juni kl 19:00

Nok en gang har vi gleden av å invitere deg til FULLMÅNESEREMONI her hos oss i Stavika. Fredag 5. juni feirer fullmånen og oss. Vi åpner oss opp for naturens livgivende kraft, og lar stillheten og storheten berøre og berike oss før vi avslutter med trommereise under åpne himmel. Vi starter klokka 19:00 og holder på cirka halvannen time. Velkommen til oss og til Stavika! Hjertehilsen fra Eva Julia, Bente og Lisbeth
PRIS: kr 250,-
STED: Stranda i Stavika
PARKERING: ved låven i Fjøsbakken 32
HUSK: varme klær, en stol du kan ta med deg ned på stranden, et pledd og gjerne en termos med varm drikke.
PÅMELDING:

Velkommen til Fullmåneseremoni i Stavika torsdag 7. mai kl 19:00

Torsdag 7.mai er en helt spesiell dag! Fullmånen symboliserer at noe er fullendt. Samtidig er det dagen da myndighetene tillater oss å samles igjen, i større grupper. Det ønsker vi å markere med en FULLMÅNESEREMONI på stranda her i Stavika. Ved å samles i en sirkel, skapes et hellig rom der vi kan dele opplevelsen av å være sammen. Disse «annerledesukene» har gitt oss alle mulighet til ettertanke. Her kan du legge det som ikke nærer deg lenger på bålet og la våren og den endeløse horisonten inspirere deg til å la nærende ideer og innsikter vokse fram. Seremonien favner både guidet meditasjon, litt myk yoga og mantrasang. Vi starter klokka 19:00 og holder på cirka halvannen time. Vi gleder oss til å dele dette med deg! Hjertehilsen fra Eva Julia, Bente og Lisbeth
PRIS: kr 250,-
STED: Stranda i Stavika
PARKERING: ved låven i Fjøsbakken 32
PÅMELDING: https://app.punchpass.com/org/6366/passes/84980